Clinica de reabilitare orală dr. Gîrleanu

01.
Aparatură de ultimă generație
02.
Un loc modern
03.
Profesionalism
DSC_7066
0 +
Ani de experiență

Dr Gîrleanu te întâmpină cu drag!

Centrul de reabilitare orală dr. Gîrleanu este un loc modern, situat în centrul orașului Deva, dotat cu aparatură de ultimă generație. Suntem bucuroși că ai decis să devii pacientul nostru și că ne lași să-ți rezolvăm problemele dentare!

Principalul nostru obiectiv este să oferim CALITATE pacienților, aceasta fiind asigurată de materialele folosite, dotările clinicii și de experiența profesională a medicilor noștri. Aici ne asigurăm că pe primul loc sunteți dumneavoastră! Urmărim să ne perfecționăm constant la cursuri de specializare profesională și congrese pentru a vă putea oferi cele mai inovative tehnici de tratament. În centrul nostru au parte de o experiență confortabilă și relaxantă atât cei mici, cât și pacienții adulți, astfel încât fiecare pacient beneficiază de servicii stomatologice personalizate, de înaltă calitate, pentru păstrarea sănătății dentare și menținerea unui zâmbet de invidiat.

Suntem prieteni cu pacienții noștri și îi tratăm așa cum vrem și noi să fim tratați atunci când mergem la doctor, cu înțelegere și empatie.  Ambianța plăcută din clinica noastră vă va face să vă simțiți ca acasă și să reveniți de fiecare dată cu plăcere.

Echipa noastră

Dr. Radu Gîrleanu

Sunt medic stomatolog cu experiență din anul 2000, când am absolvit UMFT “Victor Babeș”. Activitatea clinică este focusată pe implantologie dentară pe care o practic de peste 16 ani, estetică dentară și stomatologie generală, făcând din acestea nu doar o profesie, ci și o pasiune. Mă confrunt cu provocări zilnice, cazuri complexe, de aceea tratez cu profesionalism și dăruire, fiecare caz în parte. În ultimii ani, am redat cu succes zâmbetul a peste 25000 de pacienți și peste 15000 de implanturi dentare inserate cu succes.

Cursuri și congrese urmate: 

  • Congresul internațional de stomatologie – 2006,

  • Curs de specializare în implantologie dentară-2007,

  •  Mis innovation driven brand – 2012, 

  • Patologia dentiției temporare și influențele ei asupra dinților permanenți – 2013, 

  • Implants connected to nature – 2013, 

  • Valențe interdisciplinare în stomatologia secolului 21 – 2021, 

  • Edentația frontală la copii și tineri. Factori etiologici. Posibilități terapeutice -2022, 

  • Stomatologia românească între aspirații și posibilități – 2019, 

  • Zilele medicinei dentare sibiene – 2018, 

  • Restaurări directe – Learning by doing – 2023, 

  • Anestezia locală vs anestezia tronculară periferică, între clasic și modern – 2023.

Dr. Ramona Gîrleanu

Sunt medic stomatolog absolventă a UMFT “Victor Babeș” în anul 2011. Am ales această meserie deoarece mă stimulează intelectual, iar din punctde vedere practic mă bucură că schimb în bine viața pacienților și că le ofer zâmbetul pe chip, este cea mai frumoasă parte a meseriei mele. În medicină, învățarea este continuă, de aceea am participat la diferite cursuri și congrese:

  • Mis an innovation driven brand -2012, Patologia dentiției temporare și influența ei asupra dinților permanenți – 2013, 

  • Save ways treatment concept – implantology course – 2021, 

  • Edentația frontală la copii și tineri, Factori etiologici, Posibilități terapeutice – 2022, 

  • Zilele medicinei dentare sibiene – 2018, 

  • Stomatologia românească între aspirații și posibilități – 2019, 

  • Valențe interdisciplinare în stomatologia secolului 21 – 2021, 

  • Restaurări directe – Learning by doing – 2023, 

  • Anestezia locală vs anestezia tronculară periferică, între clasic și modern – 2023.

Dr. Albu Tiberiu

Sunt Dr. Albu Tiberiu medic rezident pe Chirurgie Stomatologică și Maxilofacială. Un stomatolog chirurg este un medic dentist specializat în tratamentul afecțiunilor și intervențiilor chirurgicale asociate cu zona maxilo-facială și cavitatea orală. Acesta poate trata o gamă largă de probleme, inclusiv extracții dentare complexe, implanturi dentare, chirurgie parodontală (tratarea bolilor gingivale și a țesuturilor de suport ale dinților), tratamentul leziunilor traumatice ale maxilarului și a altor afecțiuni ale țesuturilor moi și dure ale cavității orale. Un stomatolog chirurg are competențe și pregătire specializată în chirurgie orală și poate utiliza tehnici și instrumente specifice pentru a trata diverse afecțiuni dentare și maxilo-faciale.

Andreea Muntenaș

Sunt Dr. Andreea Muntenaș, medic rezident Chirurgie Stomatologică și Maxilo-Facială, absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara.

 

Dr. Asist. Univ. Liana Hantoiu

Absolvent UMF Tg.Mures 2004

Medic primar Ortodontie si Ortopedie Dento-faciala 2008

Doctor in stiinte medicale 2013

Asist.Olar Mirela

Servicii

Igienizare profesională, sigilare șanțuri și fosete, fluorizări

Sănătatea orală începe din copilărie, iar la clinica noastră micuții vor beneficia de educația periajului dentar, de indicații privind alimentația sănătoasă și totodata le oferim o experiență confortabilă și distractivă.

Tratamentul  de canal dentar se face atunci când la nivelul camerei pulpare sau a canalului radicular există inflamație sau infecție. Acesta poate fi realizat într-o ședință sau mai multe, în funcție de complexitatea cazului.

Aparatele dentare ortodontice corectează problemele fonetice sau masticatorii contribuind la frumusețea de lungă durată a danturii.

Albire dentară: care poate fi realizată în clinica, dar și acasă de către pacient

Fațete dentare: sunt fațete subțiri de ceramică; ele se lipesc pe dinte pentru a schimba forma sau culoarea dintelui

Obturații de compozit: refac funcționalitatea, estetica și morfologia dinților

Implantul dentar este o rădăcina artificială  ce se plasează în locul unui dinte pierdut, în osul maxilar sau mandibular și se integrează perfect în structura osoasă restantă. Acesta asigură funcționalitatea danturii și un confort sporit.

Scopul proteticii dentare este să înlocuiască dinții absenți, iar pacientul să redobândească funcțiile orale și estetice.

Se realizează atunci când odată cu pierderea dinților s-a resorbit osul și nu oferă o bună stabilitate implantului dentar, motiv pentru care este necesară reconstrucția osului pierdut cu ajutorul osului artificial. Astfel prin creșterea volumului de os și implantul are stabilitate crescuta, iar pacientul se poate bucura de o dantură fixă pe termen lung.

Caria incipientă poate fi diagnosticată doar de către medicul stomatolog. Lăsată netratată, aceasta evoluează putând ajunge până la nervul dentar. Pentru a păstra dintele cât mai mult pe arcadă, se recomandă tratarea cariilor în primele stadii.

Extracție dinte parodontotic, extracție rest radicular, extracție simplă/complexă, extracție molar de minte erupt complet/parțial/inclus, extracție implant osteointegrat, rezecție aplicală dinte frontal/premolar/molar, plastia comunicării oro-sinusale, frenoplastie, chisectomie mică/mare, decapușonare, alveoloplastie, vestibuloplastie simplă/cu grefă de mucoasă, regularizare gingivală/creastă oosoasă, extirpare formațiune tumorală gingivală, biopsie mică/mare.

Contact

Email

rgirleanu@yahoo.com

Telefon

0752677114

Adresa

Aleea Patriei, bl E3, Loc. Deva, Jud. Hunedoara

Program

Luni 12-19
Marți 9-16
Miercuri 12-19
Joi 12-19
Vineri 9-16